Tilbygning Viborg

Udvid med tilbygning

Overvejer du at udvide hjemmet med et ekstra soveværelse, en garage eller noget helt tredje, er du meget velkommen til at kontakte os hos Breiner Byg. Vi tilbyder tilbygning af enhver slags i Viborg og omegn. I samarbejde med dig sørger vi for, at du opnår mere plads i dit hjem til det, som du behov for.

Tryg byggeproces

Vi har hjulpet mange kunder gennem årene med at udvide deres bolig. Vi har taget os af alle former for opgaver, så vi er sikre på, at vi også kan hjælpe netop dig. Har du allerede gjort dig nogle tanker om projektet, er det rigtig godt. Ellers tilbyder vi dig naturligvis også grundig vejledning og rådgivning gennem hele forløbet. Vi er med dig fra start til slut og holder dig godt opdateret, da det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig tryg. Vi lægger stor vægt på kvalitet og god service.

Vi tilbyder også renovering.

Vil du vide mere om tilbygning

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på tilbygning? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 22 16 21 11 eller skrive på mail info@breinerbyg.dk.